در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور انجام پذیرفت:

تولید و توسعه خوراک کامل

۱۱ آذر ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۸ کد : ۷۵۲۶ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۳۲
کارشناسان مؤسسه از یکی از دامداری‌های اطراف که مدتی است از سیلاژ خوراک کامل تولیدشده بر اساس دانش فنی مؤسسه استفاده می‌کند، بازدید کردند. هدف از این بازدید بررسی وضعیت مصرف خوراک، عملکرد دام‌ها و میزان رضایت دامدار بود.
تولید و توسعه خوراک کامل

به گزارش روابط‌ عمومی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، طرح «تولید و توسعه خوراک کامل» که از چندین سال قبل در این مؤسسه و با همت مرحوم دکتر فضایلی پایه‌گذاری شده، اکنون با همکاری بخش خصوصی وارد مرحله‌ای تازه از گسترش و تجاری‌سازی شده است. این دانش فنی که در چند سال گذشته در قالب “سیلاژ خوراک کامل” و مبتنی بر نتایج چندین پروژه تحقیقاتی ارایه و توسعه یافته، امروز در مزارع متعددی به کار گرفته می‌شود و نتایج آن رضایت دامداران و بهبود بهره وری را به همراه داشته است.

در راستای ارزیابی عملکرد میدانی این فناوری، کارشناسان مؤسسه از یکی از دامداری‌های اطراف که مدتی است از سیلاژ خوراک کامل تولیدشده بر اساس دانش فنی مؤسسه استفاده می‌کند، بازدید کردند. هدف از این بازدید بررسی وضعیت مصرف خوراک، عملکرد دام‌ها و میزان رضایت دامدار بود.

دامدار مورد بازدید با بیان نتایج مثبت اجرای این طرح، اظهار کرد که استفاده از سیلاژ خوراک کامل طی دوره مصرف، موجب بهبود وضعیت تغذیه دام‌ها، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های خوراک شده است. وی همچنین از تداوم استفاده از این نوع خوراک استقبال کرد و بر ادامه همکاری با تیم تحقیقاتی مؤسسه تأکید داشت.

براساس توضیحات مسول بخش تحقیقات تغذیه موسسه، علیرضا آقاشاهی، توسعه و کاربرد این دانش فنی در مزارع کشور حاصل سال‌ها تلاش پژوهشی است و اکنون ورود بخش خصوصی، روند گسترش و ترویج این فناوری را سرعت خواهد داد. همکاری تحقیقاتی ـ اجرایی میان مؤسسه و بخش خصوصی زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری در دامداری‌ها و افزایش امنیت غذایی در کشور است.

کلیدواژه‌ها: خوراک سیلاژ خوراک خوراک کامل مؤسسه کامل سیلاژ خوراک کامل بخش بخش خصوصی همکاری دانش

آخرین ویرایش۱۵ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط