گامی در جهت ارتقای سلامت و امنیت غذایی؛
تدوین دسـتورالعمل تولیـد محصول گواهی شده “زیره سبز”
به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، مریم مکیزاده با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ استفاده از محصولات گواهی شده به دلیل وجود حد مجاز باقیمانده آفتکشهای شیمیایی، قابلیت ردیابی و نظارت توسط نهادهای نظارتی، تضمین سلامت جامعه همچنین، رونق صادرات محصولات کشاورزی اظهار داشت: در راسـتای تفاهمنامه تدوین دستورالعملهای تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک بین مؤسـسه تحقیقات خـاک و آب، بهعنـوان مجری و دفـتر محیـط زیسـت و توســعه پایـدار وزارت جهـاد کشـاورزی، بهعنـوان کارفرمـا، طی جلسات برگزار شده مقرر شد که به دلیل تجارب و تخصص بخش گیاهان دارویی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، تـدوین “دسـتورالعمل تولیـد محصول گواهی شده زیره سبز” برعهده این بخش قرار گیرد.
وی با اشاره به رسیدن به مراحل نهایی تدوین افزود: اعضای همکار در تدوین این دستورالعمل، از مؤسسات تحقیقات خاک و آب، باغبانی، اصلاح و تهیه نهال و بذر، گیاه پزشـکی و فنی و مهندسـی کشاورزی هستند.
مکیزاده خاطرنشان کرد: سرفصل مطالب دستورالعمل محصولات گواهی شده شامل: مدیریت قبل از کاشت محصول، مدیریت و ملاحظات مربوط به عملیات کاشت و داشت محصول با تأکید بر جدیدترین راهکارهای مدیریتی در کنترل آفات و بیماریها با هدف کاهش مصرف سموم، مدیریت برداشت و پس از برداشت محصول همچنین معرفی استانداردهای حدود مجاز عناصر و ترکیبات شیمیایی در محصول است.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتا مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.


