مرکز میزبان برنامه آموزشی برای بهبود کیفیت صنایع غذایی شد؛

برگزاری دوره آموزشی "کنترل و کیفیت در صنایع غذایی"

تعداد بازدید:۱۹
برگزاری این دوره آموزشی گامی مؤثر در جهت افزایش دانش تخصصی و توانمندسازی نیروهای جهاد کشاورزی استان گیلان محسوب می شود.
برگزاری دوره آموزشی "کنترل و کیفیت در صنایع غذایی"

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز، این دوره آموزشی با حضور جمعی از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان، برگزار شد. این آموزش از تاریخ ۲۰ آبان تا ۴ آذر ۱۴۰۴ به مدت دو هفته ادامه داشت و با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه شد.

در این برنامه، نائره بشارتی به عنوان مدرس شاخص مرکز، مباحث متنوعی از جمله تعاریف بسته‌بندی و فرآوری محصولات غذایی، روش‌های نوین نگهداری، انواع بسته‌بندی و اصول کنترل کیفی مواد غذایی را تشریح کرد. کارشناسان حاضر نیز با بهره‌گیری از مطالب ارائه‌شده، با تازه‌ترین رویکردهای علمی در زمینه ارتقای کیفیت صنایع غذایی آشنا شدند. 

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

کلیدواژه‌ها: آموزش صنابع غذایی


اخبار مرتبط