گامی نو در راستای توانمندسازی مهندسین و توسعه پایدار کشاورزی؛

جلسه همکاری مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و جامعه بسیج مهندسین استان البرز

۰۷ آبان ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰ کد : ۵۱۵۱ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۱۵
در راستای تقویت همکاری‌های علمی و فنی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های نهادهای مختلف، جلسه‌ای با حضور رئیس و مدیران مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و اعضای جامعه بسیج مهندسین استان البرز در مرکز امام برگزار گردید.
جلسه همکاری مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و جامعه بسیج مهندسین استان البرز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، استفاده از ظرفیت‌های علمی، فناوری و توانمندی‌های نخبگان برای تحقق اهداف توسعه پایدار امری ضروری است. از این رو، همکاری میان نهادهای آموزشی و مهندسی می‌تواند بستری مناسب برای پیشبرد اهداف ملی و منطقه‌ای فراهم آورد.

در همین راستا، جلسه‌ای مهم و تاثیرگذار با حضور منصورخاکی از اعضای هیئت مدیره کانون جهادگران کشور، کولیوند رئیس جامعه مهندسین استان البرز و جمعی از مسئولان کانون‌های جامعه بسیج مهندسین شهرستان‌های استان البرز، ربانی‌نسب رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، معاون پژوهشی و مدیر گروه آموزشی مرکز روز سه‌شنبه ششم آبان ماه در مرکز امام برگزار شد. تا راهکارهای جدیدی برای توانمندسازی اعضای این جامعه و همچنین توسعه پایدار کشاورزی و روستایی استان البرز بررسی شود.

در این نشست، تأکید ویژه‌ای بر استفاده از روش‌های تسهیلگری و فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در جهت توانمندسازی اعضای بسیج مهندسین و توسعه پایدار کشاورزی و روستایی در استان البرز صورت گرفت.

اعضای جلسه همچنین بر تدوین طرح‌های توانمندسازی فارغ‌التحصیلان و تسهیلگران روستایی به‌منظور تحقق کشاورزی دانش‌بنیان و پایدار تأکید کردند. از دیگر موضوعات مهم این جلسه، بررسی امکان انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز آموزش عالی امام خمینی و جامعه بسیج مهندسین استان البرز در زمینه‌های آموزشی و کارآفرینی بود.

گفتنی است این نشست گامی مؤثر در راستای ارتقاء همکاری‌های علمی، آموزشی و توسعه پایدار استان البرز محسوب می‌شود و نشان از عزم راسخ دو نهاد برای پیشبرد اهداف مشترک در جهت رشد و پیشرفت استان دارد.

کلیدواژه‌ها: مرکز آموزش عالی امام خمینی آموزشکده کشاورزی

آخرین ویرایش۱۱ آبان ۱۴۰۴

اخبار مرتبط