با حضور کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بررسی شد :
گزارش اجرای طرحهای مشارکتی مدیریت تغذیه گندم (PNT) در استان اصفهان
به گزارش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ، جلسه ای به منظور بررسی عملکرد طرحهای مشارکتی مدیریت تغذیه بهینه و تلفیقی بر تولید گندم آبی و دیم و با حضور علی شریفی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی ، پیمان فیروز نیا مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، توکلی کارشناس امور زراعت سازمان جهاد ، حمید ملاحسنی رئیس بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان و اعضای این بخش برگزار شد.
محققان و اعضای هیات علمی بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی به تشریح گزارش اجرای 11 پروژه ی خود با عنوان مدیریت تغذیه بر تولید گندم آبی و دیم در سال گذشته زراعی پرداختند .
این طرح به سفارش معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از سال 1401 به منظور نیل به اهداف زیر به مرحله اجرا درآمده است.
• بررسی اثر مدیریت بهینه تغذیه در تولید کمی و کیفی گندم آبی و دیم
• بررسی اثر مدیریت بهینه تغذیه در کاهش تنش های محیطی شامل خشکی، شوری و دمایی
• افزایش دانش مدیریت بهینه تغذیه گندم در بین کارشناسان و بهره برداران
• افزایش کارایی مصرف کود
• آشنایی کارشناسان و مروجان مناطق مختلف کشور با دستورالعمل های توصیه کودی گندم
• نیل به عملکرد بهتر و افزایش تولید در واحد سطح و کیفیت مناسب گندم تولیدی در شرایط بروز تنش
• جلوگیری از مصرف بی رویه و نامتعادل کودهای شیمیایی
• واسنجی نتایج حاصل از طرح های تحقیقاتی اجرا شده در زمینه مدیریت تلفیقی حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه در اقلیم ها و مدیریت های مختلف
• بررسی نقش مدیریت تغذیه بهینه و استفاده از ترکیبات محرک رشد و تعدیل کننده تنش ها بر عملکرد گندم
• بهینه سازی مصرف کودهای نیتروژنی، فسفری و پتاسیمی در کشت گندم در شرایط کشاورزی حفاظتی


